En blogg om bevakning och säkerhet

Hur ser det ut i Sverige?


skrivet den 11 feb av Admin, klockan:13:03
Hur ser det då ut i Sverige på den här marknaden, när det gäller bevakningsföretaget? Jag blev lite intresserad av att få reda på det här så jag började söka efter den här informationen på internet bland annat. Det som jag läste mig till då var att Det idag finns så många som 850 bevakningsföretag som är auktoriserade. Till den här kategorin räknas då även de företag som arbetar med att montera larm och inbrottsskydd av olika slag men trots detta så måste jag säga att jag blev något häpnad över den här informationen då jag verkligen inte trodde att det skulle vara så många företag. Jag menar 850 känns verkligen som väldigt många, eller vad säger ni? Tycker ni som att det låter att det är många företag? Jag vet inte vad för siffra jag hade förväntat mig men 850 var en betydligt högre siffra än jag hade räknat med.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt